feodochя, Kрыm. Otdых c feodochh 
BELANGRIJKSTE • DE VERWIJZINGen VAN TOERISTen • ZOEKGl222222    
Recreatie in FEODOSIYA
·Waarom gaan naar Feodosiya
·De kuuroorden van Feodosiya
·Zee, stranden, parken
·Vermaken, inkopen
·Actieve recreatie en pronken
·De Feodosiya kaart
·Referential informatie
 
Zdravnitsy FEODOSIYA
·De kuuroorden van Feodosiya
·Pansionaty Feodosiya
·Het steunpunt van de recreatie van Feodosiya
·De kinder kampen van Feodosiya
 
Ander
 •  

  De kalender van belangrijkste evenementen en vieringen

  Januari: 1-13 - winter vakantiedag op-jongens scholen, orthodox Kerstfeest en oude Nieuwjaar groot aantal toeristen tekent in Feodosiya en Koktebele aan

  Februari: 14 - Dag heilige Valentina wordt tussen studenten en in de nachtclubs, ook net zo 23 - De dag van Sovjet leger aangetekend.

  De April beginneling: Kampioenschap in het de Oekraine met betrekking tot wielersport tussen junioren op de prijzen A.Chmelya, Feodosiya

  Mag: Maevki en Pasen, De internationale festiviteit van de antenne navigatie "Antenne brotherhood" in Feodosiya, Koktebele en p. Kirovskoe

  Juni: Parusnaya regata "Kubok Zwarte zee" in Feodosiya. International molodezhnyi toeristische festiviteit in Feodosiya. De dagen van Belorusskoi cultuur. 6 Juni – Pushkinskii viering in Feodosiya. 25-29 Juni – De festiviteit van lettere "Kimmeriiskie muzy".

  Juli: Internationale culturele handelingen in de eerbewijs van de verjaardag I.Aivazovskogo, Internationaal turnir met betrekking tot de vrij callisthenics 'van "Zhemchuzhina Zwarte zee" in Feodosiya, 8 Juli – de dag van het geheugen Alexandra Grina, 21-31 Juli – 12 internationale festiviteit van de kamer muziek "In gasten op Aivazovskogo", 27 Juli – de festiviteit van niet traditionele mode in Feodosiya, 30 Juli – mnogozhanrovyi destkii en jeugdige festiviteit "Krymskaya zhemchuzhina", 30 Juli – de festiviteit van amateur gezang "Spoemte aaneen", 30 Juli – De dag van de stad van Feodosiya.

  Augustus: Kampioenschap in het de Oekraine met betrekking tot wielersport tussen mannen, 12 Augustus – De internationale Dag van De jongeling, 15-21 Augustus - International jazovyi festiviteit in Koktebele, 20-24 Augustus – De dagen van Oekrainse cultuur in Feodosiya en meet in de eerbewijs van De dag van De onafhankelijkheid van Oekraine af. 21-28 Augustus – Internationale dramatische festiviteit "Krymskii Ark. Kafa – 2005". 23 Augustus van – meten in de eerbewijs 125-letiya met de verjaardag Alexandra Grina, 25-28 Augustus - De internationale festiviteit van authorial gezang "Sivash-2005', Feodosiya, 25-29 Augustus – International khoreograficheskii festiviteit af.

  September: International christen festiviteit "Feodosiya – door god dit", van Chempionat Ukraine met betrekking tot wielersport tussen vrouwen, het eind van De september - De festiviteit van de wijn en schilderstuk in Koktebele – geeft basis "Primorye" AO Krymtur door. Deel enkel vermaarde vinodelcheskikh huishoudens Sudaxkoi en Feodosiiskoi stadsdelen, creatief collectives, kunstenaaren en alles gewillig mee. Worden degustatsii, verkoop van suvenirov en artistieke personen, shou-barmannen, verkopend van de wijnen met betrekking tot fabriek prijzen gedraagd.

  November: 3-10 - vakantiedag op scholen-jongens en op vele firma's.

  December: 25 - katholiek Kerstfeest en 31 - Novogodnyaya avond - staan bol alle prestigieuze zdravnitsy Feodosiya, Koktebelya en alpene asielen.

  Igor Rusanov  Complementarily op dit thema:

  Vermaken, doellatten, restaurants, cafe
  Markten, winkels, het overzicht op van de indigeen merken van de vruchten
  Belangrijkste merken vinograda met betrekking tot de termen van hun maturation
  Vinodelie

  © Ik-feodosia.Com 2004 -2009. In de overneming van de materielen bereid op saite, direct giperssylka op recreatie in Feodosiya Verplicht